Welkom op onze klasblog!

Hallo, wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen!

Wij zijn de kapoentjes van de blauwe klas. Zoals jullie weten zijn we met  18 guitige kleuters, waarvan 7 meisjes  en 11 jongens. Dit jaar is ons klasje een graadklas. Om al deze kapoentjes zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, werken we met 2 vaste groepjes. Een blauw groepje en een groen groepje.

Frokkie en Lola wonen in onze klas. Met onze twee klaspoppen beleven we heel wat gekke avonturen.

Kijk eens rond en geniet mee van onze avonturen via onze foto’s en klasberichtjes.

Lieve groetjes van de blauwe kapoentjes en juf Els.

Ikzelf werk op dit moment 4/5. Ik neem ouderschapsverlof en dit voor de zorg van mijn kinderen. Daarom zal juf Sofie  woensdagvoormiddag de zorg voor de kleuters overnemen. Vrijdagnamiddag om de 2 weken zal juf Davina in de klas zijn.

  • |
  • Geef een reactie