Welkom op onze klasblog!

Hallo, wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen!

Wij zijn de kapoentjes van de blauwe klas. Zoals jullie weten zijn we met  28 guitige kleuters, waarvan 11 meisjes  en 17 jongens. Om al deze kapoentjes zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, werken we met 2 vaste groepjes. Een blauw groepje en een oranje groepje. Deze groepjes zullen elk een eigen klasje hebben waar gewerkt en gespeeld zal worden. Toch zullen er ook momenten zijn waarop deze kindjes allemaal samen zitten namelijk op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en woensdag. Alle andere momenten zal er in de kleine groepjes gewerkt worden.

De blauwe klas is een tweede kleuterklas waar ook Frokkie en Lola wonen. Met onze twee klaspoppen beleven we heel wat gekke avonturen.

Kijk eens rond en geniet mee van onze avonturen via onze foto’s en klasberichtjes.

Lieve groetjes van de blauwe kapoentjes, juf Els en juf Linde.

Ikzelf werk op dit moment 4/5. Ik neem ouderschapsverlof en dit voor de zorg van mijn kinderen. Daarom zal juf Linde  woensdagvoormiddag de zorg voor de kleuters overnemen. Ook dinsdagnamiddag om de 3 weken zal juf Linde in de klas zijn.

Onze stempeltjes:

  • |
  • Geef een reactie