1 September 2020. Welkom allemaal, welkom Salavat.

Beste ouders,

Onze eerste schooldag zit er al op en wat hebben de kindjes dat goed gedaan. Een nieuwe klas, nieuwe juf, nieuwe afspraken, nieuw speelgoed,… Alles werd ontdekt.

We begonnen ’s morgens met het voorstellen van de klaspoppen en van elkaar, we maakten kennis met ons kenteken en maakte er een tekening van. We speelden in de verschillende hoekjes met bijhorende afspraken en dat is soms nog wennen, maar dat komt allemaal goed. Onze vaste momentjes zoals: toiletbezoek, handen wassen, fruit – en koekmomentje, boterhammetjes eten,… verliepen rustig en vlot. Wanneer de kindjes dorst hebben, mogen ze gebruik maken van de bekers met water in de klas. Ook dit verliep op onze eerste dag prima. Na de middag speelden we een boekentassenspel en we sloten onze dag af met een leuk verhaal: ‘Anna in de klas’. Kortom, het was een geslaagde dag!

Welkom Salavat!

Vandaag was een speciale dag voor alle kindjes, maar in het bijzonder voor Salavat. Salavat is een vrolijke kerel die sinds 1 september deel uitmaakt van de 2de kleuterklas. Hij sluit aan bij het blauwe groepje. Hij werd door alle kleuters met open armen ontvangen. Wat fijn! De 2de kleuterklas is nu een klas van 29 kleuters, waarvan 15 kleuters in het blauwe groepje zitten en 14 kleuters in het oranje groep zitten.

Salavat heeft als stempeltje het ‘zonnetje’. Op naar veel onvergetelijke avonturen!

  • |